sâmbătă, 5 martie 2016

Suvenirul traditional - un cadou potrivit in orice situatie

DSC_0087



            Cati dintre noi au facut cadou macar odata un suvenir traditional? Asta este prima intrebare care mi-a venit in minte "vizitand" Artandcraft.ro si pe care va invit sa v-o puneti dupa ce cititi acest articol. Probabil foarte putini dintre noi, din pacate, chiar daca avem o tara deosebit de frumoasa cu un folclor bogat. 
Romanian Art&Craft's Profile Photo
            Iile, tesaturile traditionale, ouale incondeiate, vasele din ceramica sau obiectele din lemn  sunt doar cateva din produsele reprezentative, care transmit dincolo de granitele tarii spiritul romanesc, pastreaza vii traditiile romanilor si pot constitui un cadou inedit, care-si va gasi loc de cinste in casa  oricaruia dintre noi. Cel mai simplu ar trebui sa putem achizitiona un obiect traditional cu ocazia vizitarii obiectivelor turistice din diferite zone ale tarii. Din pacate in foarte multe cazuri targurile de produse traditionale au fost invadate de tot felul de produse, jucarii pentru copii, kitch-uri sau imitatii ieftine care nu ar avea ce sa caute acolo. Daca plecati din tara la rudele sau prietenii din strainatate, o varianta foarte simpla de achizitionare a unui astfel de cadou ar fi din aeroport din magazinele Art&Craft. Acestea va ofera o gama foarte larga de produse traditionale, autentice si de calitate, la preturi pentru toate buzunarele. Daca insa doriti sa oferiti un astfel de cadou unui prieten din tara sau unui coleg de serviciu sau chiar sefului, puteti cumpara produsele si online de pe Artandcraft.ro.
            Ce  produs mi-a placut cel mai mult si pe care l-as oferi cadou fara sa stau pe ganduri?  Ouale incondeiate  de mesterii populari si comercializate pe site, o adevarata marturie a datinilor, credintelor si obiceiurilor pascale romanesti ar reprezenta un cadou deosebit avand in vedere ca se apropie Pastele.

          Ce as adauga pe site si in calitate de client as cumpara cu siguranta? Un produs din categoria suvenirurilor reprezentat de litere confectionate din fetru, umplute cu vatelina si brodate cu modele populare, comercializate individual, astfel  incat clientul sa cumpere acele litere de care are nevoie pentru alcatuirea unui nume sau unui cuvant pe care doreste sa-l ofere cadou. Spre exemplu eu am confectionat numele fetitei mele, multicolor si decorat cu diferite elemente pentru copii.

  
             Asadar oferiti in dar prietenilor sau familiei produsele autentice romanesti, pentru ca acestea reprezinta un cadou potrivit in orice situatie.
              Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu